Neşeli Çocuklar Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07.45 - 12.45 arası. Kulüp saatleri: 12.45 - 17.45 arası
Isınma: Doğalgaz Kalorifer Isıtma Sistemi
Servis Bilgisi: Servis hizmeti bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(312) 502 39 99

WEB - https://neselicocuklaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Küçükkayaş Mahallesi 1865. Sokak No 6/1 Mamak/ANKARA

Yerleşim Yeri - Küçükkayaş Mah. 1865. Sokak No:6/1 Mamak/ANKARA

Adres - Küçükkayaş Mahallesi 1865. Sokak No 6/1 Mamak/ANKARA

Ulaşım 355 numaralı EGO Otobüsleri ve Zerdalitepe dolmuş hattını kullanarak okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezi Kızılay´a 20 km, Ulus´a 18 km ve ilçe merkezi Mamak´a 8 km uzaklıktadır.